lauantai 30. tammikuuta 2010

Väriä nassuun

Tarkoituksena oli herätä seitsemältä lukemaan tenttiin. Toisin kävi, vasta pari tuntia sitten otin kirjan kätösiin, mutta nyt piti pitää tauko, sillä mielessä pyörii tällä hetkellä erilaiset ihonhoitotuotteet. Olen ollut nimittäin pari vuotta aika neuroottinen ihoni suhteen, olen aina miettimässä miten saada se vielä paremmaksi ja miten suojata sitä mahdollisimman hyvin. Nyt kylmien lämpötilojen vuoksi iho on kuivanut ja näyttää väsyneeltä, oma fiiliskin on samalla väsynyt, poor skin.

Ajattelinkin, että täytyy saada vähän väriä nassuun. Itse en suostu menemään solariumiin sen negatiivisten vaikutusten takia iholle ja koko elimistölle, joten vaihtoehtona on vain itseruskettava.

Luin hyvää palautetta Clarinsin Liquid Bronze Self Tanning-kasvovedestä. Samalla tämä sisältää aloe veraa ja E-vitamiinia, mikä on ehdoton plussa. Tämä tuote luultavammin löytää piankin hyllylleni…

image Nyt on otettava ne kirjat takaisin käteen, sillä illalla olen luvannut mennä illalliselle hyvän ystäväni kanssa. Vinkkejä hyvistä kasvoille tarkoitetuista itseruskettavista otetaan vastaan! Palataan myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails