lauantai 30. tammikuuta 2010

Saturday

Ei voi olla. Kuulin Suomen Euroviisu-edustajan kappaleen ja en oikein tiennyt pitäisikö nauraa vai itkeä. Sinänsä Euroviisut ovat minulle ihan sama, vaikka niitä joka vuosi tulee katsottua suuremman kaveriporukan kanssa. Mutta hei, se kappale on mielestäni aika pohjanoteeraus! Ensimmäinen ongelma siinä on jo se, että se on suomeksi. Minoriteettikielinen laulu ei vaan voi pärjätä. Laulussa riittää muitakin ongelmia, mutta niihin en mene nyt.

No, Lordin voitettua Euroviisut sanottiin sopivasti, että Euroviisujen järjestäminen on lähes ylivoimaista Ylelle. Ja toisten Euroviisujen järjestäminen olisi Ylen loppu (kustannusten takia). Joten ehkä ihan hyvä juttu tv-lupamaksujen ja muiden verojen maksajille, ettei voittoa ole tiedossa tänä vuonna.

Nyt kivempiin aiheisiin! Kävin ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa syömässä Leonardossa ja varmasti menen joskus uudestaan. Hyvä ruoka, kiva fiilis ja keskeinen sijainti. Samalla tuli käytyä Sokoksella ostamassa muutama ihonhoitotuote, joista lisää myöhemmin. En juurikaan ikinä käy Sokoksella, viimeksi ehkä joskus ennen joulua. Nyt paikka oli kuitenkin muuttunut ja pakko sanoa, että mielestäni alakerta on nyt paljon viihtyisämmän näköinen ja ei enää niin… kulunut. Uskonpa, että vastaisuudessa tulee usein mentyä kosmetiikkaostoksille Sokoksille Stockan sijaan!

Flickan ovanpå by Sara Löfgren

2 kommenttia:

  1. Olisin ollut paljon onnellisempi, jos en olisi kuullut koko Kuunkuiskaajien biisiä. Mitä tuosta nyt voi sanoa.. :D Toisaalta, vielä kamalampaa olisi ollut, jos se mikälie tangoheppu olisi vetänyt voiton.

    VastaaPoista
  2. Haha kieltämättä, itse olisin myös vielä onnellisempi, jos ei tarvitsisi selitä kaikille ulkomaalaisille kavereille, että mitä ihmettä me lähetetään euroviisuihin.. :D

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails