lauantai 2. tammikuuta 2010

… loves Spotify!

Olen täysin ihastunut Alicia Keysin uusimpaan albumiin. Löysin sen sattumalta Spotifysta pari viikkoa sitten ja siitä lähtien sitä on tullut kuunneltua päivittäin. Albumia kuunnellessa minulle tulee mieletön halu lähteä New Yorkiin!
image
Lisäksi jos jollain ei satu vielä olemaan Spotifyta, annan mielelläni kaksi kutsua! Joten, siinä tapauksessa, jätäthän kommentteihin sähköpostisi! :)

Ps. to-do-lista pysyi muuttumattomana. Kerrassaan hienoa. Mutta: tässä on vielä koko ilta aikaa lukea ja suunnittella valmennuskurssia! Ei edes väsytä yhtään, vaikka en olekaan nukkunut… ummm… pitkään aikaan.

Innostuneesta hermoraunioon – vain sähköpostin takia…

image
Päivä on pelastunut osittain! Kävin sähköpostejani läpi ja olin saanut vastauksen joitain päiviä sitten erääseen yritykseen lähettämääni kesätyökyselyyn. Viestissäni kysyin vain kesätyöhakukäytännöstä ja ilmoitin opiskelupaikkani. Nyt he olivat vastanneet, että olisivat kiinnostuneita tapaamaan minut parin viikon päästä!
Olen hyvin tietoinen, että en todellakaan välttämättä saa kyseistä työtä. Mutta viime kevääseen verrattuna asiat näyttävät paljon valoisammalta; on edistystä, että ensimmäinen haastattelu on tammikuussa eikä kesäkuussa (en vaan ehtinyt edit:selvinnyt aikaisemmin hakemaan ja lopulta päätin kavereiden yllyttämänä pitää vapaaaan kesän)!

Tosin seuraavaksi alkaa jännittämään miten käy! Tiedän kuitenkin, että heille löytyy pilvin pimein hakijoita. Ja ehkä viime kesän sluibailuani ei katsota hyvällä. Ja ehkei sitäkään, että sain juuri viime tentistäni ykkösen… Oh boy… The list goes on…

It's been a year by Greg Laswell

Ulos!

image

Viime päivät on tullut vietettyä aika tiiviisti sisätiloissa kylmän ilman takia. Tänään tosin on ohjelmassa kahvittelua ystävän kanssa, joten on aika kaivautua ulos!

To-do-listalla on lisäksi tenttiin lukeminen (hah, taitaa jäädäkin listalle…), valmennuskurssin suunnittelua (ääh…) ja muutaman työhakemuksen lähettämistä (ehdottomasti inhottavin kohta. Inhoa lisää se, että sitä ennen pitäisi vielä varmistaa vanhalta esimieheltä, että jos hän suostuu suosittelemaan tähänkin työhön… En pahemmin ole innostunut häiritsemään muiden lauantaita, kun olen jo hyvin tarkka omastanikin… mutta asialla on kiire hänestä riippuvista syistä!)
Toivottavasti teidän lauantai on kivempi! Ja toivottavasti tänne löytää vanhojakin lukijoita! :)

Doesn’t mean anything by Alicia Keys


minä / jag / ik / ich / i / jeg…

Ensimmäinen. Uusi blogi. Muuttunut minä. Ja ensimmäisenä mieleeni tulleet sanat. Tervetuloa seuraamaan!

I am…
- parikymppinen, helsinkiläinen, itseään etsivä, opiskelija, ystävä, länsirannikolle eksynyt, sisko, mopsin omistaja…

I want…
- uran, opiskelut ohi, perheen, yksiön helsingin keskustasta, täydellisen laukun, rajoittamattoman budjetin, karibialle…

I have…
- upeita ystäviä, haluamani opiskelupaikka, ihana perhe, koira…

I hate…
- kateellisia ihmisiä, väkivaltaa, rajoitettuja budjetteja, nälänhätää, epäoikeudenmukaisuutta, loskaa, kirjanpitoa, aamulla olevia luentoja, odottamista…

I listen to…
- coldplay, the fray, kanye west, sara löfgren, joshua radin, alicia keys…

I search for…
- itseäni, uusia kokemuksia, kadonneita ystäviä, täydellisiä timanttikorvakoruja…

I wonder…
- miksi pahat asiat kasaantuvat? miksi pitää olla loskaa? miksi muutan mieltäni koko ajan?

I love…
- perhettäni, koiraani, ystäviäni, koruja, to dine&wine, esplanadia, kesäistä helsinkiä, suomenlinnaa, kauhuleffoja, teeiltoja ystävien kanssa, merta…

I always…
- heittäydyn asioihin, muutan mieleni, unelmoin…

I will…
- pitää enemmän yhteyttä vanhoihin kavereihin, muuttaa takaisin hki:iin, take a grib of my life.

I’d be lying by Greg Laswell

Related Posts with Thumbnails