perjantai 18. kesäkuuta 2010

Ohi on!

Tänään sitten monen luku-urakka on ohi! Itse olin ihan varma, että Helsingin oikiksen pääsykoe olisi ollut jo toissa päivänä eli kaksi päivää olen jännittänyt muutaman tutun pyrkijän puolesta. Ihan mielenkiinnolla haluan myös itse päästä näkemään pääsykokeen tehtävät, kun itsekin niitä tein valmennuskurssilaisille. :)

Aika nostalginen fiilis oli kyllä, kun kävelin eilen luonaalle Portsun ohi.. Vasta vähän aikaa sitten olen itse ollut tekemässä sitä koetta ja pakko sanoa, että koetta edeltävät tunnit eivät olleet mitenkään kivoja - ei tosin kyllä kokeen jälkeisetkään tunnit! Olin nimittäin tuolloin aika täysin varma, etten mitenkään tulisi saamaan tarpeeksi pisteitä ja sen takia aika huonolla fiiliksellä. Ikinä ei kuitenkaan voi tietää, itsekin lopulta pääsin reilusti läpi eli jos on kokeen jälkeen masentunut fiilis, niin ei silti kannata menettää kaikkea toivoa vielä tässä vaiheessa!

Toivottavasti nyt kaikki hakijat ovat rentoutuneet eilisissä pääsykoebileissä! Allekirjoittanutkin meinasi tulla sinne, mutta alkoi olemaan jo huonovointinen päiviä jatkuneen väsymyksen takia! Ehkäpä sitä viikonloppuna saisi nukuttua tarpeeksi.. :) 

Miten teidän lukijoiden pääsykokeet ovat menneet? :)

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Sydney it is!


Huoh! Tuttuni havahtui viikonloppuna varoittamaan hyvinkin voimakkaasti, että jos haluaa viettää joulua ja uutta vuotta Sydneyssa, niin nyt on aivan viimeiset hetket käsillä hostellivarausten suhteen. Oli muuten aivan oikeassa!

Olisihan se pitänyt arvata, että Sydney täyttyy tuolloin ihmisistä - olen minäkin "tiennyt" jo monta vuotta, että Sydneyssa uusi vuosi on ilmeisen suuri juttu. No, tehokkaan brittituttuni avulla löysimme kuin löysimmekin hostellin, jonka viimeiset paikat saimme. Pientä jännitystä tähän tosin tuo se, että käyttäessämme hostelworld-sivustoa, niin se sanoo sänkypaikkamääräksi toisen luvun kuin hostellin oma sivu... No, joka tapauksessa hostelli on veloittanut luottokortilta jo deposit-maksun eli asia lienee kunnossa... :D

Eli siis summa summarum, mitä ilmeisemmin tänä vuonna vietetään joulua ja uutta vuotta hiekkarannalla Sydneyssa!
Related Posts with Thumbnails