perjantai 8. tammikuuta 2010

Lomanloppumismasis alkaa…

 image

Ääh, we all know the feeling… Paluu arkeen tuntuu tosi vaikealta tällä hetkellä. En halua mennä takaisin omaan kotiini (paitsi ehkä ihan hyvä veto mennä, sillä saa nähdä onko se vielä yhtenä kappaleena näinkin pitkän poissaolon jälkeen..). En halua mennä luennolle heti maanantaina. Ärsyttää, että loman ajan sain käyttää digijärkkäriäni koko ajan, mutta en saa raahattua sitä mukanani… Kolme viikkoa sitten lähtiessäni lomalle olivat kaikki laukkuni jo ääriään myöten täynnä. Voitte kuvitella millainen tilanne on joululahjojen ja kolmen viikon shoppailujen jälkeen… I should have done the math beforehand… eikä nyt yrittää tunkea kaikkea mukaan.

Hyvä puoli tavara-asiassa on se, että palaan takaisin jo neljän (!) päivän päästä. Syynä työhaastattelijan ja minun täysin yhteensopimattomat aikataulut.

Mutta hei, jotain kivaa, blogini löytyi jo Bloglovin-sivustolta ja teinpä sinne myös nyt ihan virallisen linkin! :) Kiva että ihmiset jaksavat lukea! :)

Chasing cars by Snow Patrol

Rakkauskengät

image
image
Päivä on sisältänyt toinen toistaan parempia ylläreitä! Näistä kirjoittelen lisää sitten, kun tiedän enemmän!
Hyvän fiiliksen ja edellisen postauksen jäljiltä houkutus oli liian suuri… ja diididii.. tilasin nämä rakkauskengät! Kyseessä on siis collegekangasta olevat Converset, nämä kuvat eivät tee oikeutta näille ihanuuksille! Nyt vaan tilausta (sekä kevättä) odotellessa!
Aamuisin – Zen Café

All Stars - love

image

Kuva 

Mistä tietää kevään olevan tulossa, vaikka ulkona on mielettömästi lunta ja pakkasta? Siitä, että allekirjoittanut alkaa penkomaan kaappeja ja etsimään Converseitaan. Tämän jälkeen allekirjoittanut menee ne ah-niin-ihanat Converset jalassa viemään koiraa ulos. Lopputulos? Lunta tulee niistä pienistä aukoista kengän sisälle.Time to re-consider. Ja tämän jälkeen allekirjoittanut fiksuna tyttönä istuu sisällä tennarit jalassa ja haaveilee uusista keltaisista tennareista.

All good things come to an end – Nelly Furtado

Ps. täysin aiheeseen liittymätöntä; eikö nyt oikeasti ole “vähän” outoa, että cv ja hakemus pyydetään työhaastatteluun pyynnön jälkeen?!

torstai 7. tammikuuta 2010

Fakiirimatto

… eli myös toiselta nimeltään piikkimatto. Olen miettinyt sellaisen ostamista, sillä elämä on hektistä ja kun tulee vietettyä päiviä kirjastossa, niin lihaksetkin ovat useimmiten enemmän tai vähemmän jumissa. Olen ymmärtänyt, että piikkimaton pitäisi auttaa juuri jumissa oleviin lihaksiin ja rentoutumiseen… Jos todellakin tekee näin, niin olisi ehdottoman tervetullut kotiini!

image

 Onko kukaan kokeillut? Toimiiko?

Irreplaceable by Beyoncé

Chilling…

Pitkä ilta edessä ja huonosti nukuttu yö takana. Illan teemana on vanhoihin tenttikysymyksiin vastaaminen ja ta-da-daa niinkin jännittävä aihe kuin rakennusurakkasopimukset. (Jos Bloggerissa olisi se hymiö, joka lyö päätään seinään, niin *insert here*…) Olisipa mahdollisuus vain chillailla kaakaon ja jonkin komedian ääressä, ilman ajatustakaan lähestyvistä tenteistä ja deadlineista…
image
No, elämä ei ole ideaalia, joten let’s just savour each moment. Palaillaan myöhemmin!


Don’t know why by Norah Jones

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Flash forward…

image

Kuinka moni teistä aikoo katsoa edit: tänään huomenna alkavan Flash Forwardin? Kyseessähän on siis syksyllä Yhdysvalloissa alkanut sarja, jossa kaikki ihmiset joutuvat pariksi minuutiksi tiedottomaan tilaan ja näkevät pätkän heidän elämästään tulevaisuudessa.

Itse olen aika skeptinen sarjan suhteen, mutta taidanpa katsoa ainakin jakson alun. Nyt Banaanipirtelöni loppuessa voinkin siirtyä takaisin lukemaan tenttiä varten, jos se tuntuu mielekkäämmältä (hah, epäilen…).

Edit: fiksuna kuvittelin siis sarjan alkavan tänään, mutta huomennahan se vasta alkaa… Pirtelökin loppui jo, mutta tällä hetkellä (kuten melkein aina) mikä tahansa voittaa tenttikirjan.. :)

La belle et le bad boy

 

Tuo Carrien mekko on vaan niin ihana! Haluan! Maybe one day… Nyt tosin onkin aika kiiruhtaa sen täällä jo surullisenkuuluisan tenttikirjan eteen ja yrittää pitää silmiä auki edes pari minuuttia: /imageLa belle et le bad boy by Mc Solaar

 “As we drive along this road called life, occasionally a gal will find herself a little lost. And when that happens, I guess she has to let go of the coulda, shoulda, woulda, buckle up and just keep going.”
- Carrie

Ja vaikka ainakin itse olen jo aika kyllästynyt Sinkkisten uusintoihin, niin tässä kyllä ehdoton lempikohtani koko sarjasta. Osittain lemppari sen takia, koska ihastuin myös siinä olevaan kappaleeseen, jota aloinkin etsimään silloin pari vuotta sitten heti jakson loputtua... Enjoy!

tiistai 5. tammikuuta 2010

A modern fairy tale…

Tässä kuvia muutamista Mi Lajkin koruista, joita mm. Nelly myy. Korut todellakin erottuvat joukosta ja sarjan on ymmärtääkseni perustanut pieni ryhmä ruotsalaisia malleja, jotka innostuivat fairy tale-teemasta kuvauksiensa yhteydessä...

Venice…
image
imageDesserts…
image
imageand summer…image
Nyt tuli mieletön kesäfiilis! Haluan hiekkarannalle ja jäätelö-riipuksen kaulaan!
Kaikki kuvat: Nelly.com

Mä en ala!

Mikä juttu tää nyt on? Lueskelin eri sivustoja netissä, mun verkkokalvoille piirtyi sana, jonka olin täysin unohtanut ja jota en nyt ihan oikeasti olisi kaivannut! Ja se sana on? Loppiainen.

imageMitäs vikaa siinä on, että tulee ylimääräinen vapaapäivä (jos ei siis olisi jo lomalla)? Ei yhtään mitään. :) Ainoa vika on nyt se, että olin suunnittelut koko viikkoni sen pohjalle, että KESKIVIIKKONA menisin suorittamaan kaikki mahdolliset shoppailut, jotka odottavat tekijäänsä. Tarkoituksena oli myös, että viettäisin torstain tiukasti tenttikirjan edessä. Mutta ei, tällöin on sitten mentää ostamaan muutama asia, jotka oli tarkoitus ostaa huomenna. Universumikin (tai no ainakin liikeaikalaki, näköjään jotain olen oppinutkin..) näyttää olevan vastaan mun tenttiin lukemista. Snif! 

I don’t care by Fall Out Boy

Ps. Palailen myöhemmin tänään korupostauksen kanssa! :)

Pps. lisää turhautumista; miksi ihmeessä kirkkolaki ja sitä kautta liikeaikalaki vieläkin säätelee kirkkopyhien kauppaa? Miksei kukaan vaadi tasa-arvoista kohtelua?!

maanantai 4. tammikuuta 2010

MaanDKNYantai

Uskottelin tänään itselleni, että opiskelumotivaationi varmasti kokee ekspotentiaalisen nousun uuden DKNY:n kaksivärisen huivin myötä… Päivä jatkui Stockan salaattilounaalla ja oikeasti, ne salaatit vaan ovat niin hyviä! Tämän jälkeen jaksoinkin lukea pari tuntia petollisesta viettelystä eli mission accomplished!
image
Nyt tekemään pizzaa ja samalla silmäilemään vielä vähän tenttikirjaa! (Okei, tää kuulostaa jo nyt aika tuhoontuomitulta. Heti kun mun kirjalla on tomaattipyreeta, niin taidanpa jättää tentin suosiolla myöhemmäksi (= määrittelemättömäksi) ajankohdaksi…)
Empire state of mind by Alicia Keys
Ja linkki Spotifyssa

Have you ever seen the rain?

Maanantai. Maanantaissa ei ole mitään vikaa, jos ei tarvitse olla juoksemassa luennolle, töihin tai mihinkään ei-niin-kivaan... ja jos se ei merkitse viimeisen lomaviikon alkua. Mihin katosi se yli kolmen viikon loma, jonka aikana ajattelin ehtiväni tehdä kaiken, nähdä vanhoja ystäviä ja viettää laatuaikaa perheen kanssa? Päivät ovat vaan hävinneet ja paluu arkeen on yllättävän lähellä. Arkeen, josta en ole kovin innoissani, vaikka juuri ennen lomaa vannoin, että tulen ehdottomasti ikävöimään arkeani! Wonder what  I was taking… image

Nyt onkin aika juoda aamutee ja samalla lukea uutiset plus Facebook-päivitykset. Mukavaa päivää kaikille!

Have you ever seen the rain by Creedence Clearwater Revival
Ja kyseisen kappaleen linkki Spotifyissa

 

sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Pearls…

Spotify-kutsut on lähetetty! :) Jos joku halukas jäi vielä ilman, niin ilmoittelen muutaman viikon päästä taas ylimääräisistä kutsuista, sillä saan kaksi uutta kuukausittain.
Kävin tänään nopeasti keskustassa, mutta väenpaljouden vuoksi innostus loppui lyhyeen... Tästä huolimatta mukaan ehtivät lähteä pitkät Pearls for girls-helmet! 
 image
Tajusin juuri, että loputtomalta tuntunut joululoma loppuu viikon päästä! Ja ikkunalaudalla oleva tenttikirja syyllistää hetki hetkeltä enemmän… Samalla olemassaolostaan muistuttavat tenttiin sisältyvät muut kirjat. Haluaisin saada takaisin sen motivaation, jolla olen joskus pääsykokeisiin lukenut! Se touhu oli niin järjetöntä, tuolloin elämääni kuului vain kolme kulunutta kirjaa… Jännä miten tuolloin tämä opiskelupaikka tuntui niin hohdokkaalta… Se hohto katosi aika nopeasti eli nyt on aika alkaa etsimään uutta motivaatiota! Etsintä alkaa huomenna Stockalta! ;)
Related Posts with Thumbnails