lauantai 20. maaliskuuta 2010

Stockholm, baby!

image
Pari päivää hyvän ystävän kanssa hengailua, shoppailua sekä hauskanpitoa. Juuri mitä tällä hetkellä tarvitsenkin!

Uusimmat Ray-Banit on pakattu, sillä lahden toisella puolella toivottavasti paistaa aurinko ja sitä on jo odotettu kauan, että vihdoin pääsisin käyttämään näitä aurinkolaseja oikeassa auringonpaisteessa eikä vain siinä aamuauringossa. ;)

Aamun aikataulusuunnitelmaa sekoitti se, että huomasin ottaneeni väärän kamerani muistikortin omasta kotoani mukaan ja tietenkin toiseen kameraan menee SD- ja toiseen XD-kortti eli piti vielä aamulla käydä ostamassa uusi kortti. Tavarat on kuitenkin melkein pakattu ja kohta pitää lähteä tuonne vesisateeseen (eli ihan turha miettiäkään hiusten mitenkään laittamista)! Palataan maanantaina!

Storstads kvinnor faller ner och dör by Raymond & Maria

perjantai 19. maaliskuuta 2010

Hey, Robbie…

En ole oikeastaan ikinä ollut mikään Robbie Williams-fani, mutta uusimman albumin muutamaa kappaletta tuli kuunneltua todella paljon viime tenttiin lukiessa. Täydellistä lukemismusiikkia minulle ja kieltämättä tänäänkin on tullut yritettyä pakata huomisen tavaroita samaa musiikkia kuunnellen!



En mitenkään tajua, että päivä on jo ohi. Olen yrittänyt koko päivän miettiä mitä vaatteita huomenna mukaan ja koska en enää ole kotonani, niin valikoimakin on tullut todella rajallinen. Silti siihen on saanut käytettyä tunteja ja kohta pitäisi vielä avata vähäksi aikaa immateriaalioikeuden kirja, vaikka tällä hetkellä kaikki tavarat ovat vielä laukun ulkopuolella eli pakko ottaa itsestään niskasta kiinni ja alkaa tekemään asialle jotain… Huomiseen!

Close to insanity

image

Woaah.. viimeiset päivät ovat menneet ohi hetkessä ja sen takia en ole yksinkertaisesti ehtinyt istua tietokoneen ääreen. Koko kiireputki alkoi vähän ennen tenttiä, kun huomattiin taas, että on pakko alkaa lukemaan todella intensiivisesti, ettei koko lähes kuukauden valmistautuminen kosahda viimeisiin päiviin. Seurauksena tästä oli tämän postauksen otsikon mukainen fiilis, mutta ihan hyvähän se on, silloin tietää tehneensä kaikkensa, kun ajatuksissa ei enää liiku mikään muu.
No, tentti meni ihan kivasti, mutta toiveajattelua, että elämä helpottaisi sitten. Ei todellakaan. Tentin jälkeen piti mennä kopioimaan seuraavan tentin kirja ja tässä pieni opetus kaikille; katsokaa aina, että teillä on oikea painos! 600 sivun jälkeen aloimme ihmettelemään, että miten muka tenttialue alkaisi kesken aukeaman? No ei se alakaan, vaan fiksuina olimme ottaneet väärän painoksen ja koko juttu alkoi uudestaan.
Viikko jatkui sitsien järjestämisellä ja nyt olen vihdoinkin selvinnyt sitseistä ja suurimmat univelatkin on nukuttu, niin on mahdollisuus olla pari minuuttia ihan paikallaan. Ei siinä sinänsä mitään, pidän hektisestä elämästä, mutta kun sitä jatkui yli viikko ja se oli täysin edestakaisin juoksemista koko ajan, niin alkoi kaipamaan aikaa rentoutua kunnolla.
Rentoutuminen jatkuu nyt pyykin pesemisellä, sillä huomenna Tukholmaan ja pitäisi taas olla kaikki voimat kerättynä! Palailen illalla vielä blogin pariin! :)

Ja muuten, mikä ihme juttu tämä nyt on... Blogi oli taas suljettu (eli postauksien tekeminen LiveWriterilta ei onnistu eikä siitä tule mitään ilmoitusta) ja tällä kertaa en saanut edes sähköpostia asiasta.. Eli muutama postaus on jäänyt puuttumaan sen takia, etten ole tiennyt blogin olleen suljettuna jälleen... Nyt taitaakin olla hyvä aikaa alkaa miettimään palvelimen vaihtoa.
Related Posts with Thumbnails