lauantai 27. helmikuuta 2010

Every day is a DKNY-day

Tänään iltapäivällä alkoi olemaan aika what’s happening next-fiilis. Ensin Havaijilla oleva sukulaiseni soittaa, että on hävittänyt puhelimensa. Hän on saarella vielä useampia viikkoja eli tuli sinänsä ontto fiilis, kun ei pysty ottamaan enää yhteyttä, sillä hän matkustelee ympäriinsä. Mutta joo, alright, puhelin suljettiin. 10 minuuttia tämän jälkeen luen netistä uutisia ja Havaijin tsunamivaroitus aiheutti pienen you gotta be freaking kidding me-hetken. Tottakai heti tuon nähtyä haluaisi ottaa yhteyttä tähän henkilöön, mutta kun se ei ole vaan mahdollista. Great.
No sinänsä hyvä juttu on, että hän soitti pari tuntia myöhemmin yllättävästi uudelleen ja tällöin sai kuulla varoituksesta, josta ei kuulemma ollut tiennyt – double great…

Kaikkea voi tapahtua ja tästä ainakin itse opin, että todellakin pidetään aina yksin matkustaessa toinen puhelin ja sim-kortti mukana, ei ikinä tiedä mitä tapahtuu ja ei ikinä tiedä kuinka kirjaimellisesti life-saving se voi olla.
Mutta päivä alkoi paremmin! Kävin ostoksilla Stockalla ja löysinkin sieltä DKNY:n laukun! Lisäksi ihana myyjä kysyi minulta, että olinko käyttänyt helmikuun kanta-asiakasseteleitä, jotka olin varmaan heittänyt epähuomiossa roskiin. No, tämä myyjä neuvoi, että voisin hyvin käydä asiakaspalvelussa hakemassa uudet setelit ja tämä onnistuikin täysin ongelmitta ja sain 30 € pois hinnasta! Todella hyvää palvelua, moni myyjä tuskin olisi viitsinyt kysellä ja neuvoa näin!

imageimage

Ostin myös on-ihan-pakko-saada-fiiliksen takia Concept K:n kevättakin, joka maksoi aivan liikaa ja jonka ostamisessa eilinen pihi-fiilis oli kyllä täysin kadonnut. Olen kuitenkin todella ihastunut ostokseeni edelleenkin ja odotan jo todella innostuneena, että pääsen käyttämään sitä!Blasphemy by Robbie Williams

perjantai 26. helmikuuta 2010

<3 Nelly

Hyvin mennyt luentokuulustelu oikeutti viettämään iltaa tutkimalla Nellyn sivuja, sillä 3.3. asti Nelly.com:issa on ilmaiset postikulut!

image
Tekisi mieli tilata erityisesti tuo yläkulman tummanvioletti paita sekä alakuvan teeppari, mutta juuri tällä hetkellä on semi-pihi olo (inhottavaa!) ja kyseenalaistaa kyseisten ostosten fiksuutta, jota yli 100 €:n paidan ostaminen netistä tällä hetkellä ei taida olla, koska tarkoituksena on viettää lauantai laukkuostoksilla… Odotan jo kesätöiden alkua, sillä sitten pääsee kivemmin shoppailemaan!

Viime päivät on mennyt hyvin samanlaisella kaavalla, aamuksi todella aikaisin kirjastoon – luennolle – takaisin kirjastoon. Tästä kaavasta oli tosin hyötyä ja seuraavan tentistä hyvän numeron saaminen näyttää todennäköiseltä! Me likes luentokuulustelut! :)

Tänään sitten vielä täytyy katsoa jääkiekkoa, vaikka välillä tulee pieniä epäilyjä, että kuinka terveellistä se onkaan… Huomaa nimittäin sykkeen nousevan alkusekunneista lähtien ja sydämen menevän kurkkuun heti kiekon ollessa väärällä puolella kaukaloa. Joka tapauksessa, toivotaan, että Leijonat jaksavat pelata tänään huippupeliä! Tilanne on tosin vähän outo jo nyt, sillä ennakkosuosikit ovat jo kotimatkalla ja samoin heti Suomen jälkeen tuleva suosikkini Ruotsi. En muuten ikinä jaksa uskoa sitä, että miten vahingoniloisia Suomessa ollaan Ruotsin hävittyä. Eihän se meiltä ole pois. :)

tiistai 23. helmikuuta 2010

Someone from the past…

Viime aikoina on tullut kirjoitettua vähemmän – syynä on ollut ensinnäkin opiskelukiireet, mutta myös omassa elämässä on ollut vähän myrskyjä ja niistä asioista ei huvittanut kirjoittaa. :) Kaikki on kuitenkin taas kunnossa ja on todella kiva, että vanha fiilis kirjoittamiseen on tullut takaisin ajatusten selkiinnyttyä!

image

Sain tänään todella yllättävän viestin ensimmäiseltä “poikaystävältäni”, emme olleet nähneet tai olleet yhteydessä ehkäpä noin kuuteen-seitsemään vuoteen. Sinänsä tämä on aika hassuakin, sillä kävimme samaan aikaan ammattikorkeaa ja meillä on Facebookin perusteella paljonkin yhteisiä kavereita. Tosin epäilenpä, että vaikka olisinkin joskus nähnyt hänet koulussa, tuskin olisin osannut yhdistää kasvoja häneen.. :) Joka tapauksessa oli aivan mielettömän kiva kuulla hänestä, olin jo unohtanut koko ihmisen ja samalla tuli mieleen kaikki, mitä tapahtui teininä… Tuntuu oudolta, olemme sen jälkeen kuitenkin kumpikin muuttuneet ihmisinä ihan täysin!

Tein tänään myös havainnon, että enää kaksi tenttiä (+ mahdolliset uusinnat) ja reilu kaksi kuukautta ja kesätyöt alkaa! Sään puolesta tuota ei todellakaan huomaisi ja synkimpinä hetkinä epäilen ystäväni kanssa, että vietämme vappua lumipenkassa…

 

You know me by Robbie Williams

maanantai 22. helmikuuta 2010

Fiction-sarjan voittaa VR...

Huomaa taas, että asiat ja dealinet ovat alkaneet kasaantumaan! Aamu alkoi tietenkin jääkiekon katsomisella, meillä oli kunnon aamupalakatsomo, muutama kaveri nimittäin tuli luokseni katsomaan peliä ja samalla söimme kunnon aamupalaa. :) Päivä olisi alkanut tosin vieläkin paremmin, jos pelin tulos olisi ollut hiukan toisenlainen... Tästä huolimatta kieltämättä jääkiekkofanina piristyin vähän, kun luin ruotsalaisten sanomalehtien sivuilta spekulaatioita siitä, että Suomi olisi tahalleen pelannut noin huonosti. Toivottavasti, sillä koko tilanne alkoi yhtäkkiä näyttämään paljon kirkkaammalta!

Koko päivä on muuten mennyt kirjastossa hengaillen, luennon piti alkaa jo aikoja sitten, mutta kuulemma luennoitsija ei VR:n myöhästymisten takia pääse ajoissa paikalle, joten tiedekunnan mielestä on erittäin hieno idea siirtää luento iltaan. Tästäkin huolimatta on tänään ollut kaikenlaisia piristysaiheita, vaikkakin monet niistä ovat olleet "niin mielettömän hyviä juttuja" pääasiassa varmaan sen takia, että kofeiinitasoni on ollut aika noususuuntaista tänään. Ai miten niin ei naurata, jos tiedonhakuun varatuilla tietokoneilla kirjastossa kaikki on Facebookissa ja tulee ihan random-tyypiltä kommentti, että "hei, tarviin enää 9 kaveria!". Tässä oli siis kyseessä 500:n rajan saavuttaminen - on se hyvä, että tällainenkin asia voi pelastaa jonkun päivän, toivottavasti 9 kaveria löytyy nopeasti! :)

Nyt siirryn takaisin kirjastossa oleilemisen perimmäiseen syyhyn eli otan kirjan kauniisti käteen ja yritän vielä lukea pari tuntia ja olla nauramatta sille, että sain juuri tekstarin, jossa tämän vuoden Finlandia-palkinnon fiction-sarjan saajaksi ehdotettiin VR:n aikataulukirjaa. ;)
Related Posts with Thumbnails