perjantai 29. tammikuuta 2010

Maailman paras huulirasva

Here it is. Smith’s Rosebud Salve. Aivan liian ylihinnoiteltua Suomessa, mutta olen jäänyt siihen sen verran koukkuun, että heti huomatessani edellisen purnukkani häviämisen, oli pakko käydä hankkimassa uusi. Tällä väliajalla huuleni ehtivät jo kylmän ilman ja mielettömän suurien lämpötilaerojen takia kuivua täysin ja olivat karheat. Nyt, neljä tuntia uuden rasian ostamisen ja yhden levityskerran jälkeen, nuo karheat huulet ovat vain muisto.

Huonoin puoli tässä huulirasvassa on tosin se, että Suomessa sitä ei myydä tuubissa (tai ainakaan en ole ikinä nähnyt) ja itse en millään halua laittaa sormiani kauan kestävään huulirasvaan bakteerien yms. takia. Joskus ihmisillä näyttääkin olevan huvittavaa, kun työnnän purkin huuliani vasten. :D No, miten vaan, ainakin on hygieenisempaa kuin sormilla levittäminen. :)

image

image

image

Nyt tekee mieli vain laittaa villasukat jalkaan ja katsoa Frendejä. Rauhallinen perjantai-ilta siis tiedossa. :)

2 kommenttia:

  1. Itekkin tykkään enemmän tuubeista, kun niistä vaan on niin helppo levittää huuliin sitä rasvaa, kun taas purkkihuulirasvoissa sitä jää sormiin jne. :))

    VastaaPoista
  2. Ihan totta! Lisäksi kun tuollainen purkkikin kestää _kauan_ ja voi vaan kuvitella miten paljon bakteereja siinä olisi lopulta, jos aina ottaisi sormilla, sillä itse tulee laitettua huulirasvaa vähän missä tahansa.. :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails