perjantai 19. helmikuuta 2010

Silmiä rajatessa

Tällä viikolla tuli ostettua kaksi silmänrajauskynää. Toinen on Clarinsin vedenkestävä rajauskynä sävyssä Bronze ja toinen L’Oréalin Eye Designer sävyssä Deep brown. Clarinsin kynä sisältää vähän hilettä ja tuntuu pysyvän hyvin päivän ajan, mutta L’Oréalin kynällä jälki on huomattavasti tarkempaa, tosin pysyy huonommin. No, ikinä ei voi saada kaikkea! ;)

Kicksistä tuli kivoja ylläreitä, mm. alennuskuponki hiustenhoitotuotteeseen! Aikaisemminhan kyselin hoitoaineista, joten nyt erityisesti kiinnostaisi kuulla kokemuksia kaikenlaisista hoitoaineista kuiville hiuksille!

image

image

image

Jotenkin surrealistinen fiilis, olin taas tänään kirjastossa Duracel-pupuna, en vaan pystynyt istumaan paikallani, koska koin kirjaston taas jälleen aivan liian epäsosiaaliseksi (:D) paikaksi (haha vaikka kaikenlaisia suhteita siellä tuntuu olevan.. *reps*). Levotonta fiilistäni ei helpottanut vaihtarit, jotka ei ilmeisesti ymmärrä, ettei lukusalissa saa puhua ääneen, joten lopputuloksena oli lakikirjan paiskaaminen kiinni ja kotiin lähteminen.

Nyt fiilikset ovat alkaneet paranemaan ja levottomuuskin hävinnyt, sillä pian pääsen kavereiden seuraan viettämään perjantai-iltaa… Uskomatonta, että viikko on taas melkein mennyt! Have a nice weekend!

torstai 18. helmikuuta 2010

Efter-laskiainen…

Eilinen meni laskiaisesta selviytymisestä, oli tosin aivan mielettömän hauska päivä, mutta edelleen unirytmi on aika sekaisin… Nyt on koko ajan yrityksessä palata normaaliin elämään ja avata tenttikirjojakin, mikä tänään ei onnistunut kovinkaan hyvin, sillä taisin kävellä kirjastossa enemmän aikaa edestakaisin kuin istua paikallani…

image Ainejärjestön välistä köydenvetoa – ja voitimme useamman ainejärjestön! ;)

Kiva ylläri tänään oli tosin se, että sain kutsun yhteen vuosijuhlaan ja täytyykin alkaa kohta suunnittelemaan omaa pukeutumista sinne. Kyseessähän on täysin iltapukujuhla ja tämä onkin hyvä syy hankkia uusi iltapuku, sillä ei yhtään innosta mennä sinne viime vuosijuhlan mekossa…

Yritän nyt edelleen koota itseäni ja saada hyvän fiiliksen – jotenkin laskiaisen jälkeen on ollut todella saamaton fiilis, ehkäpä koska päivä vaan oli todella hauska ja yllätyksiä täynnä. Palailen huomenna parempien postausten kanssa ja nyt takaisin lukemaan obligationsrättia – see you tomorrow!

maanantai 15. helmikuuta 2010

“…and suddenly I know exactly what I’ve done.”

What a day. Yritin koko päivän saada itseäni muistamaan (ja ymmärtäminenkin olisi ihan jees) luotto-oikeutta, mutta hei, se on tylsää! Nyt olen vaan iloinen, että saan olla kotona uusien ostosten kanssa ja keskittää illan Täydellisten naisten katsomiseen…

Kävin tänään (vaihteeksi…) Kicksissä, sillä olin saanut lahjakortin ja se oli menossa umpeen. Lahjakortti ei olisi voinut tulla parempaan aikaan, sillä olin uuden meikkivoiteen tarpeessa ja Cliniquen Even Better-tarttui mukaani taas kerran. Sanotaan Cliniquen meikkivoiteista mitä tahansa, niin olen itse pitänyt niistä paljonkin ja käyttänyt vuorotellen ostamaani meikkivoidetta Perfectly Real-meikkivoiteen kanssa. En tiedä miksi aina palaan näihin, vaikka on tullut kokeiltua kaikenlaisia!

Mukaani tarttui myös uusi Lumenen Blue Neutralizer, sillä en pärjää ilman sitä enää… Ja no, epäsäännöllisessä elämässä tulee tarve peittää tummia silmänalusia liiankin usein!

image

Snygesti tenttikirjan päällä + hieno kuvalaatu... Ikävä järkkäriä!

Ja vielä kaikille huomenna Vaasassa oleville, kannattaa ehdottomasti tulla mukaan korkeakoulujen laskiaiseen! Luvassa rasteja (allekirjoittaneenkin voi bongata sieltä ;), kisoja, saunomista sekä after-ski-jatkot, jossa karaokea ja bändejä!

Assassin by John Mayer
(vieläkin aika repeatilla tämä ja kieltämättä ekalla kerralla sanat olivat “vähän” oudot, mutta sanojen taustan selvitys kannatti!)

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Ystävänpäivä

image

Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoille!

En ole pitkään aikaa enää pitänyt ystävänpäivää mitenkään erityisempänä päivänä. Olihan se joskus ala-/yläasteella kivaa, kun sattui joskus saamaan allekirjoittamattoman ystävänpäiväkortin, mutta nykyään ajatusmallina on enemmänkin se, että joka päivä on ystävänpäivä - aina pitää olla aikaa oikeille ystäville, muuten prioriteetit kaipaavat korjausta.

Omalta osaltani tämä päivä meni käytännössä hyvää kirjaa (Twenties Girl) lukien ja samalla tuli katsottua tenttikirjaa muutamia kertoja, mutta päätinpä jättää sen kiinni. Huomenna onkin kirjastotreffit jo kahdeksalta aamulla eli ihan hyvällä omatunnolla pystyi keskittymään täysin muuhun tänään. :)

image 

Käväisin tänään kaupassa ja satuin huomaamaan uudehkon kampaamosarjana mainostettavan Frank Provostin nimellä olevia hiustenhoitotuotteita. Onko kukaan ehtinyt kokeilemaan näitä? Olisin uuden hoitoaineen (käytännössä kuiville hiuksille tarkoitetun) tarpeessa ja ottaisin mielelläni ehdotuksia vastaan! Olen yleensä käyttänyt ihan kampaamotuotteita, mutta en kuitenkaan ole huomannut mitään varsinaista eroa tavallisiin hoitoaineisiin, joten kaikenlaisia ehdotuksia kuulisin mielelläni!

Related Posts with Thumbnails