maanantai 25. tammikuuta 2010

Palloharjaripsari

Sain lentokenttätuliaisina kaksi Givenchyn Phenomen’Eyes-ripsiväriä. Tässä ripsarissahan on palloharja ja kieltämättä olin aika innostunut kokeilemaan sitä!

Ja seurauksena, I fell in love. Uusi luottoripsari on löytynyt! Olen käyttänyt tätä nyt kahdesti, toisella kerralla tein ripsistäni tarkoituksella todella näyttävät, mikä ei ollut vaikeaa tällä. Ripsiväri pidentää ja erottelee ripsiä kivasti ja parhaimpana puolena on se, ettei ripsiväri ollut levinnyt yhtään koko baari-illan aikana!

Tänään käytin samaa ripsaria arkimeikissä ja ensin olin hiukan skeptinen sen suhteen, että saanko luonnollisen näköisiä ripsiä, kun en pahemmin halunnut mennä luennolle megaräpsyillä. Epäily oli kuitenkin turha ja tämä toimii myös arkiripsarina. Verrattuna edeltävään ripsariini, pidän eniten siitä, että Givenchyn ripsiväri ei koveta ripsiä, vaan ripset pysyvät pehmeinä ja taipuisina ripsarin kanssakin. Ehkä tämä on monelle aika minor-ongelma, mutta itse olen todennut, että jos ripset jäävät pehmeiksi eli ovat tällöin kevyemmät, silmät väsyvät huomattavasti vähemmän päivän aikana sekä väri varisee pois vähemmän.

imageimage image

Nyt ripsarifiilistelyn jälkeen täytyy yrittää löytää täysin kadonnut opiskelumotivaatio, sillä countdown tenttiin on alkanut ja stressi alkaa tulemaan esiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails