sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Toipumista

image
Jotenkin niin samanlainen fiilis kuin mielestäni on Lily Allenin kuvassa. Hiukset sekaisin, ontto katse silmissä ja jotenkin ei vaan saa aikaiseksi mitään fiksua ainakaan.
Eilisen vaihtaribileet menivät todella kivasti, oli kiva tutustua todella moneen ihmiseen! Tälläkin kertaa ihmiset arvuuttelivat mistä maista toiset ovat ja yllättävästi erästä kreikkalaista tyttöä luultiin suomalaiseksi ja minua ranskalaiseksi. Umm.. aaaalright, taisi olla promillet näillä ihmisillä jo korkealla.
Illan aikana minusta tuntui koko ajan, että olisin mennyt ajassa taakse 1-2 vuotta. Tuolloin kävin viikoittain vastaavanlaisissa bileissä ja pakko sanoa, että mikään ei ollut muuttunut. Taas vahvimpana ajatuksena mielessä on, että I want back to my old life. Joka tapauksessa, huomenna pakko palata uuteen elämään vähäksi aikaa, kunnes taas lauantaina on toiset vaihtaribileet, tällä kertaa teemalla Beauty and the Nerd! Taidan itse huvin vuoksi pukeutua jälkimmäiseksi, varautukaa seuraavien päivien aikana asusuunnitteluun!
The empire state of mind by Jay-Z, Alicia Keys

1 kommentti:

Related Posts with Thumbnails