maanantai 8. maaliskuuta 2010

Youniverse

Eksyin tänään Youniversen sivuille kaverin lähettämän linkin kautta. Kyseessä on siis sivusto, jossa voi tehdä erilaisia “persoonallisuustestejä” klikkaamalla itsellä sopivin kuva. Tämän jälkeen saa itsestään jonkinlaisen arvion ja voi verrata omia vastauksiaan muiden käyttäjien vastauksiin ja myös löytää tällä tavoin samanlaisia ihmisiä. :) Kiva idea ehdottomasti, mutta olen itse niin Facebook-addiktoitunut, että tenttiin lukeminen kärsisi aika megalomaanisesti, jos addiktoituisin vielä toisellekin sivustolle…

image
image
image

Kuvat: youniverse.com

Bodies by Robbie Williams

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Happily confused

image

Kiitos Blogger siitä, että poistit lukituksen ja päätit, ettei blogini olekaan spammausblogi.

Kävin sitten tänään muutamalla aikaisemmin mainitun lukiotutun kanssa. Oli todella kivaa jutella hänen kanssaan! Tuntuu jotenkin hassulta, että olemme kuitenkin tienneet toisemme niin monta vuotta ja nähneet yläaste-/lukioaikoina lähes päivittäin ohimennen, mutta nyt ensimmäistä kertaa kunnolla jutelleet! Tulee kuitenkin välttämättä mieleen se, että on aika surullista miten monen vastaavan ihmisen ohi tulee kulkeneeksi.

En pahemmin pidä tästä kappaleesta, mutta tällä hetkellä sen sanat tuntuvat tiivistän kaikki tämän hetken fiilikseni:

…en kadu ketään niistä, jotka syliini suljin. Heitä sentään rakastin.
Itken kaikkia niitä, joiden ohitse kuljin ja joita väistelin.”
- Lintu

… en tosin vieläkään tiedä oliko tässä kyseessä vain vanhan tutun tapaaminen vai jotain muuta. Hän haluaa tavata uudestaan ja sinänsä olen jo todella iloinen siitä, että jos saan hänestä edes uuden hyvän ystävän. Harvoin tuntuu tapaavan yhtä kivoja ja fiksuja ihmisiä sekä pidän siitä, miten hän saa minut hämilleen katsekontaktillaan, sillä moni ei siihen pysty.. ;)

Related Posts with Thumbnails