keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Tired

image


“Maybe mistakes are what make our fate… without them what would shape our lives? Maybe if we had never veered off course, we wouldn’t fall in love or be who we are. After all, things change, so do cities, people come into your life and they go. But it’s very comforting to know that the ones you love are always in your heart… and if you’re very lucky, a plane ride away.”

Päivä on ollut mielettömän kiireinen! Ensin luento ja sen jälkeen kokous sekä sitsien suunnittelua. Kohta pitää juosta seuraavaan kokoukseen! Yleensä pidän kiireisestä elämästä ja erityisesti ainejärjestövelvollisuuksista, mutta tällä hetkellä ei millään jaksaisi. On vähän kuumeinen fiilis ja samalla perjantain luentokuulustelun paperit odottavat koskemattomina. Auts. Not good.

Samalla pitäisi päättää kaiken maailman sitseille ja kissanristiäisiin osallistumisesta. En ole mitenkään kovin hyvä sitoutuja em. tapahtumien osalta, en ikinä osaa etukäteen päättää haluanko mennä niihin. Mistä voin muka tietää monta viikkoa etukäteen, että huvittaako minua päivänä X mennä juomaan ja laulamaan juomalauluja? Hyvä kun selviän siitä, että joudun sitoutumaan osallistumaan itse järjestämiini (umm.. sana?) sitseihin, joita kuitenkin on vain parin kuukauden välein.

Muilla vastaavanlaisia sitoutumisongelmia? :)

With or Without You by U2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails