torstai 4. helmikuuta 2010

Vihdoin väriä kasvoille

image

Viimeinkin väriä vähän kasvoille. Aikaisemminhan kirjoittelin Clarinsin tietyn itseruskettavan ostamisesta, mutta käydessäni Sokoksella (jonka alakerta muuten on täysin uusittu, nyt se on mielestäni paljon viihtyisämpi!) kyseistä tuotetta ei löytynyt. Heillä oli ainoastaan saman tuotteen toinen versio, jossa ei ollut ihon kannalta hyviä aineita kuten vitamiineja yms.

Myyjä kuitenkin suositteli minulle L’Oréalin kasvoille tarkoitettua Sublime Bronzea, joka sisältää E-vitamiinia, joka on tehokas antioksidantti vapaita radikaaleja vastaan. En oikeasti osaa sanoa onko siitä mitään hyötyä, mutta ihoneuroottisena se on aika vallitseva tekijä!

Tämä itseruskettava on värillistä eli aika taituri saa olla, jos onnistuu saamaan epätasaisen túloksen. :) Väri on ainakin omalla ihollani luonnollisen näköinen, joten luultavammin tulen ostamaan tätä uudestaankin. Ainoana haittana on se, että väri sisältää vähän kimalteita, joista en niinkään välitä. Niitä ei kuitenkaan ole liikaa ja samanlainen efekti tulee käyttämällä Guerlainin Meteorites-tuottetta eli nyt senkin voi jättää joinain päivinä kaappiin. :)

2 kommenttia:

  1. Heei, E-vitamiini on kyllä antioksidantti, mutta antioksidantti tarkoittaa suomeksi hapettumisen estoa eli käytännössä kaikki antioksidantit ovat vain säilöntäaineiden apureita :)
    Ei se silti tuotteesta huonoa tee!

    VastaaPoista
  2. Alright, hyvä tietää :) Itse olen aika pihalla kyseisestä aiheesta. Lainasin sen kohdan suoraan pakkauksesta, niin jos olisi ärsytyspäivä, olisin jo kirjoittamassa reklamaatiota virheellisistä markkinointitiedoista.. :P

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails