sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Sisustusunelmia

image


Hmmm… Tällaisessa asunnossa viihtyisin erittäin hyvin. Pidän aika neutraaleista väreistä eli tässä mielessä kuvan ruskea ja valkoinen toimivat oikein hyvin omaan makuuni. Lisäksi turkoosit yksityiskohdat tuovat kivasti pirteyttä ja rentoutta sisustukseen!

Nyt vaan pitäisi löytää vastaava asunto pohjapiirrustukseltaan, että voisi tehdä juuri tuollaisen nurkkauksen sängylle ja laittaa päätyyn erilaista kuviotapettia! Haluaisin omaan asuntooni myös sohvan, koska se helpottaa istumaongelmia vieraiden käydessä kylässä ja samalla olisi ylimääräinen nukkumapaikka vieraalle. Vaikeampaa on tosin löytää tähän tarkoitukseen tarpeeksi tilava sopivanhintainen yksiö/kaksio hyvältä alueelta… Listani nimittäin asunnon vaatimuksista ei ole mitenkään lyhyt ja parketti-/laminaatti-/lautalattia on ehdoton vaatimus. Sound’s like a mission impossible, rohkaisevaa, eeh?

Pidän myös kuvan tikkaista, sillä ne ovat tarpeeksi yksinkertaiset makuuni. Kotonani tuntuu olevan vaatteet aina vähän sekaisin joka paikassa ja tikkaat olisivat hyvä tarkoitus vaatteiden ripustamiseen, koska tuolien selkänojilla vaatteet ovat aika tiellä.

Kuva Googlesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails