keskiviikko 3. helmikuuta 2010

No comment.

Päivä alkoi huonosti ja yksinkertaisesti ärsyttää ihan megalomaanisen paljon, koska luentokuulustelutulokset oli tullut ja sain puolikkaan pisteen, jolla ei ikinä ole kyseisessä oppiaineessa tehnyt yhtikäs mitään (arvostelu aina tasalukuina). Olen varma, että kaikki faktat olivat paperilla! Kunnon oikkarina tein tietysti valituksen tehty. Se vähensi ärsytystä, vaikka äsken sain tiedon, ettei valitus mene läpi. Oh well, at least I tried.


Samalla aloin miettimään valmennurskurssin järkkäilyä ja jutun sekoitti aika täydellisesti tämä tiedekunnan sivulta löytynyt teksti “Valintakoevaatimukset julkistetaan 16.3.2010. Tällöin ilmoitetaan valintakoevaatimusten ilmestymisaikataulu, joka on kuitenkin aikaisintaan huhtikuun alussa.”
Ai miksi? No koska a) aikaisemmin kirjatiedot on tullut viimeistään helmikuussa. Tätä tietoa tarvitsee, jotta voi hankkia kurssille opettajat. b) kirjat julkistetaan aikaisintaan huhtikuun alussa. Tiedekunnan muut käytännöt tuntien tämä voi olla mitä tahansa huhtikuun alusta kesäkuun alkuun. Eli lyhyempi lukuaika aiheuttaa lukijoiden lisäksi myös valmennuskurssijärjestäjälle ahdistusta, sillä pitää saada kaikki tunnit yms. mahtumaan tähän lyhyeen aikaan (pienenä lisäongelmana on se, että kurssi ehtii juuri ja juuri kunnolla käyntiin, kun tämä ah-so-prepared-vastaava pakkaa tavaransa ja aloittaa kesätyöt).
No, pääsykoejärjestelyt alkavat Helsingissäkin lähestyä Turun käytäntöä ja nyt ei välivuotta viettäneillä ole enää etulyöntiasemaa nimeksikään. Aikaisemmin oli nimittäin mahdollista lukea pari kuukautta vanhoja painoksia kirjoista, jotka yleensä eivät muutu lähes lainkaan. Hyvä kun välillä jaksavat edes muuttaa esipuheen päiväyksen. Too bad, I feel for you välivuoden pitäjät.. :/

P1310113 Vanha kuva, lahjakkaasti unohdin kameran…
Koska aurinkokin välillä paistaa risukasaan, loppupäivä menikin jo kivasti; vanhan kouluni fuksiaisissa nimittäin! Lähdin tosin itse kotiin jo seitsemältä, päänsärky + huono omatunto parin päivän päässä olevasta tentistä + kotona odottava kirjakasa lannistivat hiukan pitkän kaavan mukaan hauskanpitoa. Nyt vaan nassuun muutama särkylääke ja kirja käteen, päivän lukeminen alkakoon nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails