perjantai 5. helmikuuta 2010

Friday

image

Kuva

Bohoo tämä päivä menee kokonaan ainejärjestötapaamisessa. Hauskaahan se ja erityisesti sen jälkeiset sitsit olisivat, jos juttuun ei menisi koko päivää ja tentti ei olisi ihan kulman takana. Yksikin lukupäivä pois on tässä vaiheessa aika radikaalia minunlaiselle pintamuistiin ulkoaopettelijalle (tiedän, ei ehkä paras tapa..). Tällä hetkellä sellainen fiilis, että sitsit jäävät kyllä tämän tytön osalta väliin.. Ääh!!! :/

Käytännössähän voisin osallistua sitseillekin, vaikka semisti huono omatunto kiljuu päässäni. Ja käytännössä kaikki niin tekevätkin. Mutta tässä käytännössä on hyvinkin reaalisena uhkana parin pisteen häviö tentissä ja sad but true, se piste tai kaksi enemmän tentissä on minulle tärkeämpää, ainakin sitten kun menee katsomaan tuloksia. Maailman vituttavin tunne on nimittäin se, kun huomaa että seuraavasta pisterajasta puutuu 1 piste. Ja tässä tentissä pisterajat ovat 2-3 pisteen päässä toisistaan eli saa mielettömän helpolla numeroa paremman arvosanan! Ja kyllä, perfektionistinen puoleni on aika kunnianhimoinen tässä kohtaa. Valitettavasti.

Run this town by Jay-Z

Ja koska tämä on ajastettu, niin voi hyvinkin olla että a) tässä vaiheessa olen jo sännännyt ulos kirjan kimppuun tai b) päättänyt jatkaa iltaa sitseille ja baariin. Either way is possible.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails