maanantai 7. kesäkuuta 2010

Ns. ongelma



Olen paininut nyt tämän Australia-"ongelman" (tai no, ongelma ja ongelma...) kanssa ja ahdistus on noussut megapotenssiin. Juttu kun on vähän niin kuin siinä, että minun pitäisi NYT päättää, että perunko osallistumiseni ainejärjestön matkalle. Vaihtoehdothan ovat käytännössä; en peru -> ei Ausseja (tai lyhyempi aika, ei nimittäin mikään halpa ainejärjestömatka tiedossa...) tai perun -> Ausseihin / ei välttämättä mihinkään koko loppuvuonna.

Nyt yritän sitten arpoa mikä on pienempi paha! Käytännössä nimittäin tuon matkan peruminen tarkoittaa suoraan matemaattisella tasolla kaksi viikkoa pidempää aikaa Australiassa. Valinta Australiaan lähdöstä olisi heti selvä, jos saisin matkaseuraa edes vähäksi aikaa. Tiedän, että monet lähtevät yksin, mutta tällä hetkellä olisi kivempi jakaa kaikki jonkun toisen kanssa - eihän sitä koko ajan ole pakko mennä käsi kädessä kuitenkaan. Joten; anyone interested...? :)

Time of your Life - Green Day

2 kommenttia:

  1. Vaihtoaika on (oletettavasti) muutenkin pitkä, joten mikset voisi saada molempia? :) Australia on varmasti ihana maa!

    VastaaPoista
  2. Tällä hetkellä tarkoitus on lähteä sinne ensin backpackailemaan jouluna pariksi kuukaudeksi ja hakea ensi syksyksi vaihtoon. :) Ausseihin vaan on aika vaikea päästä vaihtoon eli sen varaan en uskalla jättää.. :)

    Päädyin sitä paitsi perumaan ainejärjestöni matkan ja nyt suunnittelen jo ihan tosissani Australiaan lähtemistä jouluna.. Ja tämä päätös tuntuu täysin oikealta! :>

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails