tiistai 8. kesäkuuta 2010

Ballerina



Kieltämättä alan huomaamaan keskustassa työskentelemisen huonot puolet. Lähes jokaisella lounastauolla tulee vähintään käveltyä Stockan läpi ja alkaa mietityttämään, että jäisin varmasti paljon enemmän voitolle tästä kesästä, jos olisin töissä jossain in the middle of nowhere.

Tänään tieni kulki suoraan Dinskoon, sillä tietyt kengät ovat kummitelleet mielessäni jo jonkin aikaa... Nyt ne oli pakko käydä hakemassa kotiin! Vietin aika kauan pohtien pinkkien ja näiden neon-violettien ballerinojen välillä... Tulin lopulta siihen tulokseen, että nämä violetit säilyvät paremman näköisinä pidempään, koska väri on kuitenkin tummempi. Nyt kuitenkin alkoi tekemään järjettömästi mieli myös niitä pinkkejä ballerinoja! On hyvä kysymys, että mitä tekisin kaksilla neonvärisillä baltsuilla - varsinkin kun niitä ei taideta ihan lukea työpaikkani dresscoden mukaisiksi. Mutta minulla on myös hyvä vastaus tähän; ajatuksissa nimittäin siintää Australia, hiekkarannat, aurinko, kesä... ja neonväriset ballerinat sopivat tähän kuvaan mielettömän hyvin!

Nyt vielä pitäisi jaksaa uusien ballerinojen voimin LUENTO. Tiedän, on kesäkuu ja pitää mennä LUENNOLLE. How lame is that?! Seuraavina päivinä tuleekin kaikki energiat tarpeeseen, kun työpäivän jälkeen pitää rynnätä luennolle ja yrittää vielä oppia siellä jotain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails