maanantai 1. maaliskuuta 2010

Simple diary

You have now a simple diary in royal blue. This could mean that you a) like Porto Ercole b) are a thinker c) dislike muffins. I hope you find a true friend, a great place or some wisdom through this book. That would make me happy.” – Phillip Keel

image

Sain lahjaksi Keel’sin Simple Diaryn ja se onkin juuri oikeanlainen päiväkirja minulle! En ikinä ole oikein saanut aikaiseksi kirjoittaa minkäänlaista päiväkirjaa, mutta Keel’s kysyy joka sivulla eri kysymyksiä, joita voi sitten täytellä fiiliksen mukaan! Mielestäni tämä on oikein hyvä lahjaidea!

image 
Olen muutenkin ihan täpinöissäni, reilun parin viikon päästä Tukholmaan parhaan ystäväni kanssa! Suunnitelmissa on vähän shoppailua, todella paljon “cathinc up” (kun asuu suurimman osan kuukaudesta kaukana ja vaikka puhuukin paljon puhelimessa, niin silti toisen elämästä tietäminen kärsii) ja myös kahvittelua Tukholman vanhan kaupungin kahviloissa… Ihanuutta! Olen harkinnut useasti sitä, että menisin vaihtoon Tukholmaan, koska rakastan kaupunkia, mutta sinne vaihtoon menemistä vastaan puhuvat liian monet seikat, sillä kaikki valittavat huonosta asuntotilanteesta ja asumisen kalleudesta. Kielen puolesta ei olisi mitään ongelmaa, kun jo nyt lähes kaikki luennot on ruotsiksi… Hmm.. ehkäpä tätä pitäisi sittenkin harkita uudelleen – asutaan vaikka sitten jossain ghetossa… :)

Better in time by Leona Lewis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails