keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Värikäs syy-yhteys

image 
Päivä on kulutettu kirjastossa miettien kavereiden kanssa niinkin laadukkaita ja korkealentoisia asioita, kuten miksei JellyBelly-karkkeja myydä Suomessa? Siis niitä ihan aitoja, joita on 22 eri makua pienessä pussissa? Jos myydään, olisi tässä maassa yhtäkkiä monta paljon iloisempaa luotto-oikeuden lukijaa, jotka ottaisivat pussit mukaan tenttiin, jossa iloisen värikkäät JellyBellyt päätyisivät kierimään lattialla. Kunnon kausaalinen syy-yhteys.

Lisäksi on tullut painettua CTRL+R-yhdistelmää puolet päivästä. Nimimerkillä, eka fiilis; tentti meni hyvin. Toka fiilis; hmmm… Kolmas fiilis; EIII.. n. fiilis: *yritetään laskea itse kuinka monta pistettä on saanut mistäkin tehtävästä* ja seurauksena –> MUN PISTEET EI RIITÄ LÄPIPÄÄSYYN! n+1. fiilis; päivittäkää nyt sitä hemmetin sivua, me kärsitään, ei ole kivaa pantata tenttituloksia! Kärsivällisyys on hyve, jonka jaossa en ole jaksanut olla.

2 kommenttia:

  1. Jelly Bellyjä saa keskustan aikatalon Behnfordsilta.Ovat vaan aika hintavia mutta sen arvosia :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä tietää, yay! Vaikka olisivatkin vähän kalliimpia, niin ehdottomasti sen arvoisia erityisesti tenttistressin aikaan! :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails