lauantai 13. helmikuuta 2010

Ystävänpäiväkampanja by MSCHIC

image 
Jos joku ei vielä ole kuullut, niin nyt kannattaa rekisteröityä MSCHICin asiakkaaksi! Kaikki uudet rekisteröityjät saavat edit: 30 % lahjakortin! Sivuilta löytyy myös mahdollisuus saada ilmaiseksi ripsari, jos kutsuu kavereitaan Facebook-ryhmään.

En itse ole ikinä kokeillut MSCHICin meikkejä, mutta tuon gift voucherin takia tulee varmasti tilattua jotain. Hyvä puoli siinä on vielä se, että lahjakortti on voimassa vuoden loppuun!

Eilisilta meni hyvin ja pitkän kaavan kautta. Tällä hetkellä on aika väsähtänyt olo, mutta eiköhän olokin piristy kohta, kun pääsee kavereiden kanssa Wayne’siin juomaan ah-niin-hyvää kanelilattea… Tällaisina päivinä olen niin iloinen Lumenen Blue Neutralizerista, tummat silmänaluset ovat peitettynä hetkessä!

Assassin by John Mayer

3 kommenttia:

  1. Mikä se voutseri oikein on? :D

    Kannattaa kokeilla joskus tehdä itse kanelilla maustettua kahvia - toimii! Paras alku rauhalliselle viikonlopulle. :)

    VastaaPoista
  2. 30euroa oli lipsahtanut mainokseen vahingossa, oikeasti liittymis arjous on 30% alennusta valinnaisesta tuotteesta :)

    VastaaPoista
  3. Outo juttu, katsoin juuri että heidän lähettäämässä sähköpostissakin sanotaan 30 €:n etu. No, vaikka oli vahinko heiltä, niin ihmisillä on oikeus luottaa tällaiseen markkinointitietoon - huomaa nyt jo, miten hyödyllistä oli lukea niin paljon sopimusoikeuden tenttiin! :D

    Kanelikahvia onkin pitänyt kokeilla, aina vaan unohtuu, kun yrittää kiireessä laittaa kahvin tippumaan. :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails