keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Booklove

imageimage

Ennen seuraavan tentin kirjojen avaamista, avaan pari vanhaa pokkariani… Sitähän luulisi, ettei tentin jälkeen haluaisi lukea mitään, mutta toisin on. Tuntuu, että aivojen täytyy saada nyt jotain muutakin kuin vaan pykäliä ja poikkeuksia...

Sitähän luulisi myös, että kun on pitkästä aikaa oikeasti käytännössä vapaapäivä, niin ei sopisi kaverin kanssa tapaamista heti yhdeksäksi. Varsinkaan, jos edellisena iltana on mennyt aika myöhään ja on muutenkin useamman päivän univelat rästissä. Tänään tuli siis otettua taas kerran mukaan Starbucks täynnä vahvaa kahvia. Sen myös huomasi muutkin; kävin kirjastossa tekemässä sitsejä varten lauluvihon ja kirjoittaessani lauluja sähköiseen muotoon, en vaan voinut olla purskahtelemasta nauruun. Vieressä oleva tuttu vain totesi, että olen tainut saada liikaa kofeiinia vaihteeksi. Mutta hei come on “dom som är nyktra, dom har int’ nå roligt. Dom har bara ansvar och inte nå tjolitt-an-lej-faderulla, men vi som är fulla, vi har bara kul nästan jämt.” Haha pakko myöntää, en enää ole itsekään ihan varma mille nauroin.. :D No, kaikki sitseillä joskus olleet tietävät millaisia laulut ovat ja kuinka fiiliksellä ihmiset yleensä laulavat näitä yhdessä… Nice!
Nyt lukemaan vähäksi aikaa kirjoja ja palailen myöhemmin!

Uprising by Muse

3 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla! :) Tykkään seurailla, kun itse olen tänä keväänä pyrkimässä oikikseen tänne pohjosempaan. Innolla odottelen nuita vinkkejä pääsykokeeseen ;)

    http://paintedbysilence.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! :)
    Jos vaan voin jotenkin auttaa pääsykoeasioissa, niin kysy vain!

    VastaaPoista
  3. No oikeastaan voisin udella paria juttua sulta tässä samalla ;) Silloin, kun itse valmistauduit pääsykokeeseen, niin millä tavoin luit materiaalia? Teitkö siitä samalla muistiinpanoja? Mind mappeja? Miten sait itsesi oppimaan ja muistamaan kaikki pykälät ja lait sun muut pikkujutut?

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails