tiistai 9. helmikuuta 2010

Nice to see you again, life!

image

Oi ihanaa, nyt saa raivata kuvassa olevan pinon johonkin näkymättömään paikkaan ja unohtaa ne sinne – ainakin mahdolliseen uusintaan asti. Tentin suurin vitsi oli se, että käytännössä oli varmaa, ettei yhdestä aiheesta kysytä – aihe oli täysin turha muutenkin. Mutta sitten tietenkin tällä kertaa, ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen, kysytään jopa kaksi kysymystä! Ihmisillä oli hiukan epäuskoiset ilmeet ja ihan mielenkiinnolla odotan, että näen yleiset pistetulokset kyseisistä tehtävistä. Omalta osaltani se meni hyvin pitkälle mutulla, vaikka vastaustilat tulivatkin täyteen. No, ainakin vastausten lukijoilla on hauskoja hetkiä! :P
En usko, etten pääsisi läpi, mutta en edes jaksa miettiä koko asiaa juuri nyt. Vaikka hainkin jo vastaavanlaisen kirjapinon seuraavaa tenttiä varten, tämä ilta vietetään kavereiden kesken. Ensin kahville muutamien tuttujen kanssa ja sen jälkeen läheisimmät kaverit tulevat tyhjentämään luokseni viinipullon, jonka ostimme yhdessä jo kuukausia sitten. Siinä on hyvä samalla kuunnella Savage Gardenia ja Bäkkäreitä (oikeasti, suosittelen, on hauskaa täyttää Spotify kaikilla vanhoilla biiseillä ja fiilistellä!) ja puhua kaikesta turhaakin turhemmasta. Täydellinen rentoutuskeino stressaavien viikkojen jälkeen!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa että se on ohi! Jostain kuvasta ymmärsin että teit velviä - osuiko oikeaan?

    VastaaPoista
  2. Sinun blogia on kiva seurata, kun itselläni on nyt keväällä pyrkiminen ajankohtaista. Tosin Rovaniemelle olen pyrkimässä, mutta joka tapauksessa. :) Odotan innolla tuota "vinkkejä pääsykokeeseen" postausta! Pääsitkö muuten ekalla yrityksellä sisään? Itse olen siis tämän kevään abi, joten ensimmäistä kertaa pyrin.

    VastaaPoista
  3. Melkein oikeaan, tein sopimusoikeutta! :D Meillä sopimusoikeus sinänsä on velvoitteessa sisällä, mutta erilliset tentit..En tiedä miten onnistuin tekemään sopparista niinkin vaikean itselleni.. :P

    Tosi kiva kuulla! :) Ehdottomasti jos tulee jotain tarkempia kysymyksiä mieleen, niin vastaan kyllä mielelläni pääsykoeasioihin! Jos Rovaniemelle haluat, niin suosittelisin ehdottomasti harkitsemaan myös HY:n Vaasan yksikköä! Jos vähänkään kiinnostaa, kerron mielelläni lisää!
    En tiedä julkaistaanko Rovaniemen kirjat vieläkin todella aikaisin, mutta HY julkaisee kirjat ainakin aika ideaaliin ajankohtaan abeille.
    Itse en päässyt ensimmäisellä kerralla, vaan toisella. Olen tosin päässyt ylioppilaaksi jo 2007, mutta opiskelin eka toisaalla. :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails