perjantai 19. helmikuuta 2010

Silmiä rajatessa

Tällä viikolla tuli ostettua kaksi silmänrajauskynää. Toinen on Clarinsin vedenkestävä rajauskynä sävyssä Bronze ja toinen L’Oréalin Eye Designer sävyssä Deep brown. Clarinsin kynä sisältää vähän hilettä ja tuntuu pysyvän hyvin päivän ajan, mutta L’Oréalin kynällä jälki on huomattavasti tarkempaa, tosin pysyy huonommin. No, ikinä ei voi saada kaikkea! ;)

Kicksistä tuli kivoja ylläreitä, mm. alennuskuponki hiustenhoitotuotteeseen! Aikaisemminhan kyselin hoitoaineista, joten nyt erityisesti kiinnostaisi kuulla kokemuksia kaikenlaisista hoitoaineista kuiville hiuksille!

image

image

image

Jotenkin surrealistinen fiilis, olin taas tänään kirjastossa Duracel-pupuna, en vaan pystynyt istumaan paikallani, koska koin kirjaston taas jälleen aivan liian epäsosiaaliseksi (:D) paikaksi (haha vaikka kaikenlaisia suhteita siellä tuntuu olevan.. *reps*). Levotonta fiilistäni ei helpottanut vaihtarit, jotka ei ilmeisesti ymmärrä, ettei lukusalissa saa puhua ääneen, joten lopputuloksena oli lakikirjan paiskaaminen kiinni ja kotiin lähteminen.

Nyt fiilikset ovat alkaneet paranemaan ja levottomuuskin hävinnyt, sillä pian pääsen kavereiden seuraan viettämään perjantai-iltaa… Uskomatonta, että viikko on taas melkein mennyt! Have a nice weekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails