maanantai 22. helmikuuta 2010

Fiction-sarjan voittaa VR...

Huomaa taas, että asiat ja dealinet ovat alkaneet kasaantumaan! Aamu alkoi tietenkin jääkiekon katsomisella, meillä oli kunnon aamupalakatsomo, muutama kaveri nimittäin tuli luokseni katsomaan peliä ja samalla söimme kunnon aamupalaa. :) Päivä olisi alkanut tosin vieläkin paremmin, jos pelin tulos olisi ollut hiukan toisenlainen... Tästä huolimatta kieltämättä jääkiekkofanina piristyin vähän, kun luin ruotsalaisten sanomalehtien sivuilta spekulaatioita siitä, että Suomi olisi tahalleen pelannut noin huonosti. Toivottavasti, sillä koko tilanne alkoi yhtäkkiä näyttämään paljon kirkkaammalta!

Koko päivä on muuten mennyt kirjastossa hengaillen, luennon piti alkaa jo aikoja sitten, mutta kuulemma luennoitsija ei VR:n myöhästymisten takia pääse ajoissa paikalle, joten tiedekunnan mielestä on erittäin hieno idea siirtää luento iltaan. Tästäkin huolimatta on tänään ollut kaikenlaisia piristysaiheita, vaikkakin monet niistä ovat olleet "niin mielettömän hyviä juttuja" pääasiassa varmaan sen takia, että kofeiinitasoni on ollut aika noususuuntaista tänään. Ai miten niin ei naurata, jos tiedonhakuun varatuilla tietokoneilla kirjastossa kaikki on Facebookissa ja tulee ihan random-tyypiltä kommentti, että "hei, tarviin enää 9 kaveria!". Tässä oli siis kyseessä 500:n rajan saavuttaminen - on se hyvä, että tällainenkin asia voi pelastaa jonkun päivän, toivottavasti 9 kaveria löytyy nopeasti! :)

Nyt siirryn takaisin kirjastossa oleilemisen perimmäiseen syyhyn eli otan kirjan kauniisti käteen ja yritän vielä lukea pari tuntia ja olla nauramatta sille, että sain juuri tekstarin, jossa tämän vuoden Finlandia-palkinnon fiction-sarjan saajaksi ehdotettiin VR:n aikataulukirjaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails