maanantai 15. helmikuuta 2010

“…and suddenly I know exactly what I’ve done.”

What a day. Yritin koko päivän saada itseäni muistamaan (ja ymmärtäminenkin olisi ihan jees) luotto-oikeutta, mutta hei, se on tylsää! Nyt olen vaan iloinen, että saan olla kotona uusien ostosten kanssa ja keskittää illan Täydellisten naisten katsomiseen…

Kävin tänään (vaihteeksi…) Kicksissä, sillä olin saanut lahjakortin ja se oli menossa umpeen. Lahjakortti ei olisi voinut tulla parempaan aikaan, sillä olin uuden meikkivoiteen tarpeessa ja Cliniquen Even Better-tarttui mukaani taas kerran. Sanotaan Cliniquen meikkivoiteista mitä tahansa, niin olen itse pitänyt niistä paljonkin ja käyttänyt vuorotellen ostamaani meikkivoidetta Perfectly Real-meikkivoiteen kanssa. En tiedä miksi aina palaan näihin, vaikka on tullut kokeiltua kaikenlaisia!

Mukaani tarttui myös uusi Lumenen Blue Neutralizer, sillä en pärjää ilman sitä enää… Ja no, epäsäännöllisessä elämässä tulee tarve peittää tummia silmänalusia liiankin usein!

image

Snygesti tenttikirjan päällä + hieno kuvalaatu... Ikävä järkkäriä!

Ja vielä kaikille huomenna Vaasassa oleville, kannattaa ehdottomasti tulla mukaan korkeakoulujen laskiaiseen! Luvassa rasteja (allekirjoittaneenkin voi bongata sieltä ;), kisoja, saunomista sekä after-ski-jatkot, jossa karaokea ja bändejä!

Assassin by John Mayer
(vieläkin aika repeatilla tämä ja kieltämättä ekalla kerralla sanat olivat “vähän” oudot, mutta sanojen taustan selvitys kannatti!)

2 kommenttia:

  1. En tiedä luetko näitä vanhoja kommentteja ollenkaan, mutta kommentoin nyt kuitenkin. Ostin viime viikolla tollasen blue neutralizerin ja yllättäen se oli aika hyvä, vaikken olisi ensin uskonut kun on niin oranssin näköinen :) -Misayo

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä niin aikaisten aamujen pelastaja! En aikaisemmin osannut oikein kaivata vastaavaa tuotetta, mutta nyt en enää voisi olla ilman! :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails