sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Ystävänpäivä

image

Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoille!

En ole pitkään aikaa enää pitänyt ystävänpäivää mitenkään erityisempänä päivänä. Olihan se joskus ala-/yläasteella kivaa, kun sattui joskus saamaan allekirjoittamattoman ystävänpäiväkortin, mutta nykyään ajatusmallina on enemmänkin se, että joka päivä on ystävänpäivä - aina pitää olla aikaa oikeille ystäville, muuten prioriteetit kaipaavat korjausta.

Omalta osaltani tämä päivä meni käytännössä hyvää kirjaa (Twenties Girl) lukien ja samalla tuli katsottua tenttikirjaa muutamia kertoja, mutta päätinpä jättää sen kiinni. Huomenna onkin kirjastotreffit jo kahdeksalta aamulla eli ihan hyvällä omatunnolla pystyi keskittymään täysin muuhun tänään. :)

image 

Käväisin tänään kaupassa ja satuin huomaamaan uudehkon kampaamosarjana mainostettavan Frank Provostin nimellä olevia hiustenhoitotuotteita. Onko kukaan ehtinyt kokeilemaan näitä? Olisin uuden hoitoaineen (käytännössä kuiville hiuksille tarkoitetun) tarpeessa ja ottaisin mielelläni ehdotuksia vastaan! Olen yleensä käyttänyt ihan kampaamotuotteita, mutta en kuitenkaan ole huomannut mitään varsinaista eroa tavallisiin hoitoaineisiin, joten kaikenlaisia ehdotuksia kuulisin mielelläni!

5 kommenttia:

  1. Moi! Löysin blogisi sattumalta tänään. Olet siis ilmeisesti aloittanut oikiksen viime syksynä Vaasassa? Tuli mieleen, että oletkohan sama henkilö kuin kirjoitteli erään lehden keskustelupalstalla viime keväänä? En nyt muista nimimerkkiä... Tämä tyttö viime tingassa päättikin hakea Vaasaan Helsingin sijaan. Itse kirjoittelin siellä ja pääsin Turun oikikseen opiskelemaan.

    VastaaPoista
  2. Mie suosittelen kuivaan hiukseen ihan jotain latvasuojaa ja tehohoitopakettia. Ainakin itselläni on käytännössä ihan sama shampoolle ja hoitoaineelle mutta kun muut tuotteet on kohdillaan niin ne saa joskus kaukaisesti muistuttamaan sileää. :)

    VastaaPoista
  3. Tuo Provostin hoitoaine sucks! En suosittele. :) En saa omia pitkiä hiuksiani selvitettyä sen avulla. Jää sellaiseksi takkupesäkkeeksi, että huh.

    VastaaPoista
  4. Sama henkilö olen.. :D Outo yhteensattuma, miten sinulla tuli tämän mieleen? :) Toivottavasti viihdyt blogissani ja onnea myös näin jälkikäteen mielettömästi opiskelupaikasta! Se ei ollut helppoa! :)

    Voisinkin seuraavaksi hankkia kunnollisen jätettävän hoitoaineen, voisi olla parhain apu tähän tukkaan... :D

    K, kiitos paljon! Nyt en sitten itse päädy ostamaan sitä! :)

    VastaaPoista
  5. On kyllä aika sattuma että osuin blogiisi ja että olet vielä "vanha tuttu" :) Selailin vanhoja postauksia ja siellä olit kirjoittanut, että alkoi vähän harmittaa, ettet hakenutkaan Helsinkiin. Sitten välähti, että olet varmaan sama henkilö. Itse siis kirjoittelin Misayo-nimimerkillä keskustelupalstalle.

    Oliko sulla vielä niin, että pisteet olisivat riittäneet Helsinkiinkin? Muistaakseni opiskelit aikaisemmin 2 vuotta jotain toista alaa? Lopetitko sen koulun kokonaan? Mulla oli kanssa kesken opinnot muualla ja niin ilolla ne olen unohtanut :D

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails