perjantai 26. helmikuuta 2010

<3 Nelly

Hyvin mennyt luentokuulustelu oikeutti viettämään iltaa tutkimalla Nellyn sivuja, sillä 3.3. asti Nelly.com:issa on ilmaiset postikulut!

image
Tekisi mieli tilata erityisesti tuo yläkulman tummanvioletti paita sekä alakuvan teeppari, mutta juuri tällä hetkellä on semi-pihi olo (inhottavaa!) ja kyseenalaistaa kyseisten ostosten fiksuutta, jota yli 100 €:n paidan ostaminen netistä tällä hetkellä ei taida olla, koska tarkoituksena on viettää lauantai laukkuostoksilla… Odotan jo kesätöiden alkua, sillä sitten pääsee kivemmin shoppailemaan!

Viime päivät on mennyt hyvin samanlaisella kaavalla, aamuksi todella aikaisin kirjastoon – luennolle – takaisin kirjastoon. Tästä kaavasta oli tosin hyötyä ja seuraavan tentistä hyvän numeron saaminen näyttää todennäköiseltä! Me likes luentokuulustelut! :)

Tänään sitten vielä täytyy katsoa jääkiekkoa, vaikka välillä tulee pieniä epäilyjä, että kuinka terveellistä se onkaan… Huomaa nimittäin sykkeen nousevan alkusekunneista lähtien ja sydämen menevän kurkkuun heti kiekon ollessa väärällä puolella kaukaloa. Joka tapauksessa, toivotaan, että Leijonat jaksavat pelata tänään huippupeliä! Tilanne on tosin vähän outo jo nyt, sillä ennakkosuosikit ovat jo kotimatkalla ja samoin heti Suomen jälkeen tuleva suosikkini Ruotsi. En muuten ikinä jaksa uskoa sitä, että miten vahingoniloisia Suomessa ollaan Ruotsin hävittyä. Eihän se meiltä ole pois. :)

1 kommentti:

  1. Suomen ja Ruotsin välinen kamppailu on ihan normaalia naapurimaiden taistelua. Musta pääasiassa hauskaa huvia ja toimii molemmin päin yhtälailla! Ja ei oo Ruotsin tippuminen toki meiltä pois ja nautinnollisempaa olisi, jos oltais itse saatu laittaa Ruotsi kotimatkalle. Ja onpahan Ruotsi tänään varmasti nauttinut yhtälailla Suomen tappiosta...

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails