tiistai 23. helmikuuta 2010

Someone from the past…

Viime aikoina on tullut kirjoitettua vähemmän – syynä on ollut ensinnäkin opiskelukiireet, mutta myös omassa elämässä on ollut vähän myrskyjä ja niistä asioista ei huvittanut kirjoittaa. :) Kaikki on kuitenkin taas kunnossa ja on todella kiva, että vanha fiilis kirjoittamiseen on tullut takaisin ajatusten selkiinnyttyä!

image

Sain tänään todella yllättävän viestin ensimmäiseltä “poikaystävältäni”, emme olleet nähneet tai olleet yhteydessä ehkäpä noin kuuteen-seitsemään vuoteen. Sinänsä tämä on aika hassuakin, sillä kävimme samaan aikaan ammattikorkeaa ja meillä on Facebookin perusteella paljonkin yhteisiä kavereita. Tosin epäilenpä, että vaikka olisinkin joskus nähnyt hänet koulussa, tuskin olisin osannut yhdistää kasvoja häneen.. :) Joka tapauksessa oli aivan mielettömän kiva kuulla hänestä, olin jo unohtanut koko ihmisen ja samalla tuli mieleen kaikki, mitä tapahtui teininä… Tuntuu oudolta, olemme sen jälkeen kuitenkin kumpikin muuttuneet ihmisinä ihan täysin!

Tein tänään myös havainnon, että enää kaksi tenttiä (+ mahdolliset uusinnat) ja reilu kaksi kuukautta ja kesätyöt alkaa! Sään puolesta tuota ei todellakaan huomaisi ja synkimpinä hetkinä epäilen ystäväni kanssa, että vietämme vappua lumipenkassa…

 

You know me by Robbie Williams

2 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails