maanantai 18. tammikuuta 2010

What a day.

Päivä alkaa kokouksella ja jatkuu luennolla, kunnes on aika seuraavalle kokoukselle. Ja sitä seuraavalle. Välissä on pitänyt tehdä huomiseksi esitelmää oikeustieteen opiskelusta, sillä huomenna pitää mennä esittämään ah-niin-innostunutta oikkaria! Eli toisin sanoen, erään lukion pyynnöstä menemme kertomaan oikeustieteen opiskelusta lukion opo-tunnille.
Haha muistan syksyllä kirjoittaneeni vanhassa blogissa miten Lakimiesliitto motivoi opiskelijajäseniään rahalla näyttäen käytännössä vain palkkakaavioita liiton illallisella. Jos mennään huomenna tällä lähestysmistavalla, niin ensi keväänä Portsu täyttyy hakemuksista ja vuoden sisällä tiedekunnan läpäisyprosentti on laskenut mielettömästi, kun kaikki rahan perässä tulleet ovat lopettaneet opiskelun kesken. Jos taas valitaan lähestymistavaksi ankea realiteetti eli puulta maistuvaan tenttiin tuhannen sivun lukeminen ja otetaan kirjat mukaan näytille, niin ensi vuonna pisterajat ovat pohjalukemissa. On vaikea löytää alan hohdokkuus (hah, niin kuin sitä ikinä olisi ollutkaan…) siinä vaiheessa, kun tenttistressi on suurimmillaan!
image
Yksistä fuksiaisista, kun kuvaamiskyky oli jo heikentynyt…
Anyways, päivän piristys on ehdottomasti se, että pääsen kiertämään vanhan kouluni fuksiaisrasteja parin viikon päästä vaihtariryhmän kanssa! Olen ollut tekemässä sitä neljä kertaa aikaisemmin ja aina on ollut mielettömän hauskaa! Asiaa parantaa vain se, että saan kiertää hyvän ystäväni kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails