perjantai 22. tammikuuta 2010

Not even with good will…

image
Päivä ei voisi alkaa paremmin kuin salaattilounaalla vanhan ystävän kanssa Johto Cafessa! Lounaan jälkeen käväisin Kampin eri kaupoissa, mutta mitään välttämättä-ihan-pakko-saada-vaatetta ei löytynyt, vaikka tällä kertaa olisi pitänytkin! Samainen kaverini nimittäin kutsui minut avecikseen huomenna oleviin vaihtaribileisiin, sillä olen itsekin joskus ollut todella aktiivinen vaihtariyhdistyksessä, so for the old times sake olen ehdottomasti innoissani menossa kyseisiin bileisiin!

Major ongelmana on tällä(kin) hetkellä vain se, että kaikki “bilevaatteeni” ovat Vaasassa, sillä kerrankin päätin olla ottamatta mitään sellaisia vaatteita mukaani, koska en todellakaan aikonut lähteä baariin viikonlopun aikana ja travelling light on aina kivaa (tai no, ei nyt!). Eli yritin kuumeisesti etsiä kaupoista jotain paitaa/toppia/whatever, joka a) sopii tarkoitukseen ja b) josta pidän. Uskomatonta, mutta tällä kertaa tämän yhtälö ei toteutunut millään, ei edes hyvällä tahdolla.

image Piristykseksi ostin kuitenkin Lumenen sävyttävän kasvoille tarkoitetun kosteusvoiteen, jota voin suositella talvinassulle! Oma ihoni kuivaa talvisin täysin ja samalla kaipaan hiukan väriä kalpeille kasvoille.

 

 

       

                                             Bad romance by Lady Gaga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails