perjantai 8. tammikuuta 2010

All Stars - love

image

Kuva 

Mistä tietää kevään olevan tulossa, vaikka ulkona on mielettömästi lunta ja pakkasta? Siitä, että allekirjoittanut alkaa penkomaan kaappeja ja etsimään Converseitaan. Tämän jälkeen allekirjoittanut menee ne ah-niin-ihanat Converset jalassa viemään koiraa ulos. Lopputulos? Lunta tulee niistä pienistä aukoista kengän sisälle.Time to re-consider. Ja tämän jälkeen allekirjoittanut fiksuna tyttönä istuu sisällä tennarit jalassa ja haaveilee uusista keltaisista tennareista.

All good things come to an end – Nelly Furtado

Ps. täysin aiheeseen liittymätöntä; eikö nyt oikeasti ole “vähän” outoa, että cv ja hakemus pyydetään työhaastatteluun pyynnön jälkeen?!

3 kommenttia:

  1. On se kieltämättä kyl vähän outoa..? Ellei sit ole päässyt suhteiden perusteella.. Dunno.

    Se menee kyl varmasti hyvin, tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  2. hahaa aika ajoissa olet kaivanut tennarit esiin! ihania ne kyllä ovat, mut aivan liian kalliita suomessa..

    työhaastattelusta.. minustakin aika outo tilanne.. oon ollut töissä rekrytointifirmassa ja en ole tuollaisesta toimintatavasta kuullut.. ehkä haastattelija on googlannut sua ja löytänyt jotain mielenkiintoista.. sitä todellakin tehdään, vaikkei ehkä ihan laillista olekaan kaikilta osin..

    VastaaPoista
  3. Ei ole suhteiden perusteella. :) Enpä usko että myöskään googlettamalla minusta mitään kovin mielenkiintoista löytyy, ainejärjestöjen sivuja vain. Plääh, we shall see.. :>

    Kiitos kommenteista!

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails