keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Sydney it is!


Huoh! Tuttuni havahtui viikonloppuna varoittamaan hyvinkin voimakkaasti, että jos haluaa viettää joulua ja uutta vuotta Sydneyssa, niin nyt on aivan viimeiset hetket käsillä hostellivarausten suhteen. Oli muuten aivan oikeassa!

Olisihan se pitänyt arvata, että Sydney täyttyy tuolloin ihmisistä - olen minäkin "tiennyt" jo monta vuotta, että Sydneyssa uusi vuosi on ilmeisen suuri juttu. No, tehokkaan brittituttuni avulla löysimme kuin löysimmekin hostellin, jonka viimeiset paikat saimme. Pientä jännitystä tähän tosin tuo se, että käyttäessämme hostelworld-sivustoa, niin se sanoo sänkypaikkamääräksi toisen luvun kuin hostellin oma sivu... No, joka tapauksessa hostelli on veloittanut luottokortilta jo deposit-maksun eli asia lienee kunnossa... :D

Eli siis summa summarum, mitä ilmeisemmin tänä vuonna vietetään joulua ja uutta vuotta hiekkarannalla Sydneyssa!

2 kommenttia:

  1. Huh, onko hienompaa tapaa viettää uusi vuosi kun seisoa tuolla ensimmäisten joukossa? Ei ainakaan Suomalainen tapa juoda ittensä pöydän alle.

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi! Ei tullut edes mieleen se, että pääsee vaihtamaan vuotta ensimmäisten joukossa! Koko suunnitelma alkaa tuntumaan koko ajan entistä paremmalta ja ihmetyttää omat aikaisemmat epäilyt.. :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails