perjantai 15. tammikuuta 2010

One down, one to go.

Päivän ensimmäinen työhaastattelu on ohi ja oli yllättävästi todella rento ja helppo, ei tällä kertaa kysymyksiä kuten “mistä et pidä minussa [haastattelijassa]?” Oli jopa hauskaa ja haastattelija sanoi, että ottaisi minut mielellään töihin, mutta joutuu puhumaan asiasta eka henkilöstöjohtajan kanssa. Eli we’ll see, thumbs up and hopes down. (Niin kuin muka oikeasti suhtautuisin tähän näin rennosti, olen hermoraunio, haluan tietää vastauksen NYT!)

image  
Päivän toinen (ja onneksi viimeinen) haastattelu on parin tunnin päästä ja jo nyt huomaan, että on aika huono idea ottaa kaksi haastattelua samalle päivälle. Ensinnäkin ensimmäisen haastattelun stressi ja jännitys on purkautunut ja alkaa väsyttämään mielettömästi. Ai minunko pitäisi vielä opetella toisen yrityksen tiedot ulkoa ja jaksaa myydä itseäni toista kertaa tänään ja vielä jopa vakuuttaa osaavani vähän kaikkea? No thanks, jos ei ole ihan pakko, mutta kun tällä kertaa on. Minilisäyksenä tosin mutinaa; enedesvälttishaluasitätyötä…

Silmissä kiiltää nyt vain ajatus illasta, johon sisältyy kaverini Will & Grace ja Runebergin torttu.

Ja hyvin epäsopiva teemaan; I hope that I don’t fall in love with you by Tom Waits

Ps. yritän palailla illalla vielä viimeisten ostosten esittelyllä :)

4 kommenttia:

  1. Onnea koitokseen! Koitahan nyt kuitenkin tsempata myös toista varten, ihan niinkuin hyvänä B suunnitlemana, jos eka lupaavuudetsaan huolimatta kosahtaiskin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Aivan totta, ikinä ei tiedä mitä tapahtuu.. :) Ehdinkin jo kirjoittaa, ettei eka taida ollakaan niin lupaava enää.. Harmi, mutta we'll see!

    VastaaPoista
  3. Jännä huomata kuinka monta kirjoitusvirhettä ihminen voi huomaamattaan ahtaa yhteen kommenttiin... :)

    Kummallinen tapus ton kaveri-homman kanssa. Toivottavasti asia selviää tänään. Olisiko mahdoton ajatus ilmoittaa myös haastattelialle jotenkin, että olet todellakin lähinnä kiinnostunut hänen paikastaan. Minusta voi toki myöntää hakevansa toistakin työtä, koska tyhmähän on se joka jättää kaikki yhden kortin varaan.

    VastaaPoista
  4. Juttelin kaverini kanssa ja hänen sanomansa perusteella taisin vähän ylireagoida. :) Ajattelin joka tapauksessa ottaa yhteyttä vielä haastattelijaan, sillä piti jo eilen kysyä häneltä, että pystyisimmekö järjestämään sinne ainejärjestövierailun, mutta se unohtui kokonaan.. Samalla tuota kysyessä voi hyvin painottaa kuinka paljon haluaa sen paikan.. :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails