lauantai 2. tammikuuta 2010

Innostuneesta hermoraunioon – vain sähköpostin takia…

image
Päivä on pelastunut osittain! Kävin sähköpostejani läpi ja olin saanut vastauksen joitain päiviä sitten erääseen yritykseen lähettämääni kesätyökyselyyn. Viestissäni kysyin vain kesätyöhakukäytännöstä ja ilmoitin opiskelupaikkani. Nyt he olivat vastanneet, että olisivat kiinnostuneita tapaamaan minut parin viikon päästä!
Olen hyvin tietoinen, että en todellakaan välttämättä saa kyseistä työtä. Mutta viime kevääseen verrattuna asiat näyttävät paljon valoisammalta; on edistystä, että ensimmäinen haastattelu on tammikuussa eikä kesäkuussa (en vaan ehtinyt edit:selvinnyt aikaisemmin hakemaan ja lopulta päätin kavereiden yllyttämänä pitää vapaaaan kesän)!

Tosin seuraavaksi alkaa jännittämään miten käy! Tiedän kuitenkin, että heille löytyy pilvin pimein hakijoita. Ja ehkä viime kesän sluibailuani ei katsota hyvällä. Ja ehkei sitäkään, että sain juuri viime tentistäni ykkösen… Oh boy… The list goes on…

It's been a year by Greg Laswell

4 kommenttia:

  1. Hei taas!
    Hyvä ettet olekaan lopettanut kirjoittamista! Jätäkö vanhan blogisi pystyyn kuitenkin? Haen oikikseen nyt keväällä ja vanhasta blogistasi oli kiva lukea kaikkia oikis-juttuja!
    Epäilen että sinulla on aika vahvat mahdollisuudet työn suhteen, harvemmin ketään pyydetään tapaamiseen pelkkien koulutustietojen perusteella! Onnea! <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että olet löytänyt tänne! Ajattelin jo, että taukoni aikana kaikki CL:n lukijat ovat lopettaneet tilaamisen ja eivät näe osoitteenmuutosta!
    Joka tapauksessa, jätän CL:n nettiin ainakin toistaiseksi. Haluan pitää nämä tosin erillisinä, CL:n jälkeen on tapahtunut niin paljon ja se vaan vanhentui täysin. Ei kuitenkaan huolta, aion tehdä pitkän postauksen oikikseen hakemisesta kirjojen aiheiden ilmestyessä! Lisäksi edelleenkin vastaan erittäin mielelläni kysymyksiin oikiksesta!

    Ja kiitos, et uskokaan kuinka hermostunut yhtäkkiä olen haastattelusta!

    VastaaPoista
  3. Täälläkin vanha lukia. Lapin yliopiston aiheet on jo ilmestyny.

    VastaaPoista
  4. Hieno juttu! Niin näköjään onkin, täytyisi sitten piakkoin alkaa kirjoittelemaan lukuvinkkejä. Oletko itse hakemassa Lapin oikikseen? :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails