lauantai 27. maaliskuuta 2010

A month to go…

 image

Vaatekaapin siivous? Todella hyvä idea, mutta miksi se jää aina kesken ja lopulta puolet vaatteista on lattialla? Tajusin juuri, että menen käymään enää kerran Helsingissä ennen bye-bye-Vaasa-for-the-summer-hetkeä ja että vähitellen pitäisi alkaa miettimään tavaroiden roudausta etelärannikolle.

Päädyinpä sitten pakkailemaan joitain vaatteita jo – oli tosin aika randomia koko touhu, sillä yhtäkkiä tuli mielettömät “en mä tätä voi vielä pakata, saatan käyttää sitä vielä kuukauden aikana, vaikken ookaan käyttänyt sitä vuoteen”-fiilikset ja todellakin pakotan itseäni käyttämään vielä niitä vaatteita, jotka em. kamppailun jälkeen päätin jättää vielä hetkeksi tänne.

Hassua miten aika menee. Kuukausi ja viimeinen tentti on ohi, on vappu ja alkaa työt. Kaikki muuttuu jälleen ja uusi sopeutuminen alkaa. Kesä tuntuu jotenkin tauolta kaikesta – jään innoissani odottamaan mitä ensi syksy tuo ja parhaimmaissa tapauksessa siihen kuuluu mm. vegemite sandwiches, long greyhound bus journeys, Goonin juominen…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails